Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Sosyete beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i kıraat etmek kucakin tıklayın.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bina kucaklerinde kadeh veya maden sandık olan elan sıkıntısız ve kullanışlı yangın bapları tercih edilebilir.

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından algılanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kontrol edilen sistem sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın Kapısı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut acil bir durumda insanoğluın hoppa bir itmesi ile dâhilen dışarıya hakikat açılmaktadır.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Montaj: Yangın bapsı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Sınav sonucunda eğer kapı mergup sürede metanet ve bütanlı şanlık sağlarsa test tasdik raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Hasetn Manşetleri İmamoğlu’ndan Süleymancılara lafız Hocalı katliamı: 32 yıldır dinmeyen acı Belarus Devlet Resi beyı Aydınlık’a bahisştu Batman’a denizi öncü kadınlar getirecek!

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek yangın kapısı amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en munis eder politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın metodik testleri binalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakalı araştırma geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari konstrüksiyonsı ilkin bulunmak üzere kullanma amacına ve kullanan nefer adetsına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda birmebzul insanın kullanabileceği tarzda Yangın Merdiveni Kapısı dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu allıkışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page